Kosten marktplaats hekwerk

Kosten marktplaats hekwerkVandaag de dag is er een enorme handel in tweedehands goederen gaande. Dat is niet zo heel verwonderlijk wanneer jij je bedenkt dat spullen worden gemaakt met een bepaalde levensduur, maar die levensduur slechts zelden gehaald wordt. In de meeste gevallen worden goederen die een levensduur tussen de 30 en 35 jaar hebben na ongeveer 5 jaar afgedankt. De oude eigenaar is ze dan zat maar wil er niet zonder meer afstand van doen. Al die goederen vind je terug op marktplaats. Dat geldt dus ook voor hekwerk. Wie hekwerk wil kopen maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen kan het beste op marktplaats kijken. We keken voor jou naar de kosten van hekwerk op marktplaats.

 *Tip:
Wat zijn de exacte prijzen van hekwerk? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes.

Hoeveel kost hekwerk op marktplaats

Wanneer je op Marktplaats gaat kijken kom je daar behoorlijk wat hekwerk tegen. We keken voor jou naar de prijs van gebruikt en nieuw hekwerk, en we keken naar de verdere kosten die je zal moeten maken om hekwerk wat je op marktplaats koopt te plaatsen in je tuin.

Welk product of dienst wil je afnemen Per welke eenheid is de prijs berekend Wat is de prijs per eenheid
Heras hekwerk, per deel Per deel van 190 cm lang en 70 cm hoog 15 euro per deel
Sier hekwerk, per deel Per deel van 2 meter 150 euro per deel
Gaas hekwerk, per halve rol Halve rol hekwerk 10 euro per halve rol
Palen om hekwerk mee te monteren van metaal Per stuk  5 tot 150 euro

 

  • Als je handig bent. Ben je handig aangelegd, dan kan je een hekwerk wat je op Marktplaats koopt prima zelf in elkaar zetten. Denk eraan dat de delen hekwerk soms al gebruikt zijn en gebruikssporen vertonen. Je zal deze eerst weg willen schilderen voordat je het hekwerk gaat neerzetten. Denk er ook aan dat hekwerk behoorlijk zwaar kan zijn. Je zal dan ook een tweede persoon nodig hebben om het neer te zetten.
  • Als je niet handig bent. Ben je niet handig aangelegd, dan kan je altijd een klussenbedrijf inschakelen om het hekwerk te komen plaatsen bij jouw tuin of bedrijf. Veel klussenbedrijven bieden hun diensten eveneens aan op Marktplaats. Ze komen in dat geval zwart bij jou klussen en zullen dit voor een bedrag tussen 20 en 30 euro per uur komen doen.
  • Als je een beetje handig bent. Ben je een beetje handig aangelegd, dan kan je een deel van de werkzaamheden zelf doen en een deel uitbesteden. Je zou bijvoorbeeld het oude hek kunnen weghalen rondom je tuin of terrein en het nieuwe hek door een klussenbedrijf kunnen laten plaatsen. Je bespaart jezelf hiermee ongeveer een uur arbeidsloon en dat is toch weer meegenomen.

Hoe is het prijskaartje samengesteld

Hoeveel jij betaalt voor hekwerk via Marktplaats bepaal je zelf aan de hand van keuzes die je maakt. We hebben de keuzes voor je op een rijtje gezet.

  • Keuze 1: Waar moet het hekwerk vandaan komen. Marktplaats is een website die landelijk wordt gebruikt. Er zit een mogelijkheid op om de zoekresultaten te filteren. Doe dit vooral voordat je biedt op hekwerk wat je aan de andere kant van het land moet gaan ophalen. Moet je dit toch doen, denk er dan aan dat je een behoorlijk aantal kilometers met een busje of een aanhanger zal moeten rijden om het hekwerk op te halen. Ook hier zijn kosten aan verbonden die de winst drukken.
  • Keuze 2: Nieuw of tweedehands. Marktplaats is de plek bij uitstek om een restpartij op de kop te tikken. Soms heeft een bedrijf een halve rol gaas hekwerk of een aantal metalen hekken over die nog splinternieuw zijn. Dit is jouw kans om een klein stuk hekwerk voor een prikkie te kopen. Kijk voordat je gaat bieden goed of je op nieuwe of tweedehandse hekken biedt. De prijzen ontlopen elkaar soms nauwelijks omdat verkopers zelf hun prijzen bepalen.
  • Keuze 3: Denk aan het bevestigingsmateriaal. Hekwerk kan je op Marktplaats tweedehands kopen, maar denk eraan dat het bevestigingsmateriaal vaak wel nieuw moet worden aangeschaft. Dit kan alsnog behoorlijk in de papieren lopen waardoor de palen en het bevestigingsmateriaal toch nog net zoveel kosten als het hekwerk wat je via Marktplaats hebt aangeschaft. Houd bij een budget voor een hekwerk dus altijd rekening met deze onkosten.

Praktische bespaartips

  • Kijk wat een verkoper nog meer aanbiedt. Vaak biedt een verkoper van hekwerk nog meer zaken te koop aan. Kijk of er toevallig een partij bevestigingsmateriaal tussen zit. Dit scheelt je weer een ritje en de verkoper zal maar wat graag een deal met je maken.
  • Vraag offertes op.

Offertes opvragen

Het snelste bespaar je via Marktplaats op hekwerk door offertes op te vragen. Dat doe je heel snel met één muisklik op onderstaande button. Je vraagt dan vrijblijvend meerdere offertes op waar jij je voordeel mee kan doen. Dat voordeel kan uiteindelijk oplopen tot wel 30 procent en is dus absoluut de moeite waard.